Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

КОМСЕК ЕООД - сервиз на компютри, лаптопи, таблети. Уеб дизайн, SEO, хостингФирма "КОМСЕК" ЕООД е основана през 2008 година и се развива в областта на IT технологиите. Основната дейност е проектиране и изграждане на уеб базиран софтуер и свързаните с него услуги - хостинг и регистрация на домейн имена.

Изграждането на уеб сайтове и онлайн магазини е в основата на по-добро развитие на бизнеса на клиента и неговият просперитет .

Уеб базиран електронен регистър на рекламации и ремонти.

Comsec Service е една от най-разпространените и предпочитани уеб базирани програми за управление на дейноста в серизи за компютри, телефони и всякаква друга черна и бяла техника. поради негова лекота за работа и надеждност. Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки, изграден на модулен принцип, което позволява да закупите само тези модули, които са Ви необходими. Възможността да работите с няколко сервизни центрове на Вашата фирма с една и съща програма и база данни допринася още повече за нейната ценова оптимизация и улеснява контрола на цялостната дейност. Възможността клиентите да следят статуса на поръчките си, както и да получават и отговарят на оферти за ремонт през онлайн модул допринася за подобряване на имиджа на сервиза, като осигурява прозрачност на действията по дадена поръчка.

Подробна информация за Comsec Service можете да намерите в страницата на продукта, както и да се уверите в качествата и възможностите му чрез публикуваната демонстрационна версия.

Comsec Service се развива непрекъснато, като се добавят нови възможности и модули за да задоволим максимално желанията на нашите клиенти. Вашите идеи, предложения и открити проблеми можете да споделите във форума за да ги включим в следващата версия. Обновяването на Comsec Service е автоматично чрез натискането само на един бутон в програмата.

 

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони