Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

1/1

Плъгин Шаблони

Управление на шаблони за Comsec Service 2.0

Добавката Шаблони разширява възможностите на програмата за сервизи Comsec Service, като добавя възможността да се създават, редактират и използват шаблони за всички отпечатвани документи, както и такива, изпращани по E-mail на клиентите. Шаблоните се създават с помощта на вграден графичен редактор, като дизайна им може да се персонализира на 100% според Вашите желания. Можете да поставите Вашето лого, да създавате и редактирате таблици, да поставите QR-код и още много. Шаблоните се запазват в базата данни и в последствие се ползват от там, но можете да копирате техния изходен код и да го съхраните в отделен файл.

За Ваше удобство сме вградили бутон с предварително създадени шаблони за повечето документи, които се ползват в програмата, които можете да ползвате като отправна точка.

В ляво от редактора има поставени бутони, които отварят помощен прозорец с всички променливи, които можете да ползвате в шаблона, както и описание на всяка променлива.

Ако за даден документ не сте създали и конфигурирали шаблон, програмата ще използва вградената система за генериране на документи. Това дава възможност за по-плавно преминаване към шаблонния метод.

Как да инсталирате плъгина ?

  • След изтегляне на файла extprint20.zip го разархивирайте и качете цялата папка extprint в папката plugins на Comsec Service.
  • Влезте като администратор в програмата и отидете на Конфигурация -> Plugins
  • Ще видите, че там вече се вижда плъгина Шаблони, но срещу него пише - не е инсталиран.
  • Щракнете на името на плъгина и в следващия прозорец щракнете на Инсталиране.
  • Вашият плъгин вече е инсталиран и работи

Конфигуриране на плъгина

  • След създаване на нов шаблон, запишете неговия псевдоним в полето срещу желания вид документ от бутона Конфигуриране на шаблони

При възникнали въпроси, моля пишете във форума на сайта, за да могат всички потребители да се запознаят с проблема и неговото решение!

#
#

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони