Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

Comsec PC Service 1.70 - с много нови възможности

  • Йордан Павлов
  • Йордан Павлов's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
25 Юли 2017 11:54 #30 от Йордан Павлов
Replied by Йордан Павлов on topic Comsec PC Service 1.70 - с много нови възможности
Препоръчително е след като обновите до нова версия основната програма или някоя от добавките (Плъгините) да изпълните Преинсталиране за да влязат новите промени в сила.
Това се прави от :
- За основната програма: Конфигурация -> Плъгини -> Сервиз -> Преинсталирай
* За добавките (плъгините): Конфигурация -> Плъгини -> Обновения плъгин -> Преинсталирай

При преинсталирането всички настройки, които сте направили ще бъдат запазени, а само ако има нови ще бъдат добавени и активирани.

Comsec Service - най-добрият уеб базиран софтуер за сервизи

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

  • Йордан Павлов
  • Йордан Павлов's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
More
25 Юли 2017 08:33 #29 от Йордан Павлов
Вече е в продажба и е достъпна за изтегляне и автоматична актуализация, изцяло подновената сервизна програма Comsec PC Service.

Основните акценти в новата версия 1.70 са възможността за работа с една или множество сервизни бази на една и съща фирма, изпозлвайки една и съща програма и база данни. Това спестява пари за закупуване на отделни лицензи за всяка база, време и нерви за поддръжка на отделна програма за всяка база и в същото време позволява на собственика (администратора) да вижда какво се случва във всяка база в реално време от едно и също място. Сервизните специалисти и мениджърите имат достъп само до поръчките в техните бази. При отпечатване на документи данните за име на базата, адрес и телефон се сменят според текущия потребител, но името на фирмата и уеб сайта са общи за всички бази.

Друга важна промяна в новата версия е изцяло преработения код, с цел съвместимост с новите версии на PHP 7 и по-нови, както и изцяло са променени командите за управление на базата данни.

Заменена е инсталационната програма, като новата добавя много по-добра съвместимост с повечето платформи и гарантира по-сигурна и улеснена инсталация на сервизната програма и нейната база данни. Добавена е и възможност да се задават потребителско име и парола за администратора по време на инсталацията, както и възможност за деинсталиране на сервизната програма и изтриване на нейната база при необходимост.

Добавена е възможност за смяна на външния вид (тема / скин) на сервизната програма за всеки потребител, като в новата версия е включена нова тема, предоставена от АлекСервиз .

Още за новите промени можете да прочетете в страницата на сервизната програма , от където можете и да закупите програмата с лиценз за 12 месеца само за 144.00 лева. Подновяването на лиценза за още 12 месеца е само за 48.00 лева.

Comsec Service - най-добрият уеб базиран софтуер за сервизи

Please Вход or Регистрация to join the conversation.

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони