Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

1/1

Comsec Service 2.0

Интернет базиран електронен регистър на рекламации

Comsec Service е специализиран уеб базиран софтуер за управление на процесите в компютърните сервизи и предтсавлява регистър на рекламациите и ремонтите. Разработен е за адаптивен дизайн и е съвместим с последните версии на PHP 7.2 Алгоритъма и последователността на действията са разработени от сервизни специалисти, което гарантира интуитивната работа с продукта и неговата функционалност. Интерфейса е максимално изчистен и опростен.
Comsec Service предоставя много удобства като електронен регистър на рекламции, архив на сервизните поръчки с възможност за проследяване на минали ремонти за даден клиент, вложени части при ремонта, информация за изпратени в друг сервиз модули, статистика за дейността на сервиза, възможност клиента да следи състоянието на поръчката си онлайн и много други. Софтуерът може да издава приемни бележки, гаранционни карти за вложените части, протоколи за гаранционна замяна и извършен ремонт, които могат да бъдат разпечатани на стандарна вградена бланка или такава по Ваш дизайн. Можете да предлагате оферти на своите клиенти, които те могат да получат на хартия или онлайн, както и да одобрят или откажат офертата по същия начин.
Comsec Service се ползва от фирми, извършващи всякаква сервизна дейност - ремонт на компютъра техника, ремонт на GSM и мобилни устройства, сервизи за бяла и черна техника и авто сервизи.

Comsec Service работи с добавки (Plugins), които разширяват възможностите на системата. Добавките Шаблони, Клиенти и Статистика са достъпни за изтегляне от нашия сайт и могат да бъдат видяни и тествани в реална работа на демонстрационния сайт http://demo.comsec.bg. Добавките не са задължителни за работата на системата, а само добавят нови възможности, ако бъдат инсталирани, затова те се предлагат отделно от основния пакет.

Comsec Service е разработена, за да поддържа работа с няколко сервизни центрове на една и съща фирма, като се ползва една и съща база. Това намалява разходите за допълнителни лицензи и трудността за подържане на няколко отделни програми за всяка база и уляснява контрола над всички сервизи на фирмата едновременно.

Актуална версия за изтегляне е 2.0, публикувана на 26.03.2019г.

ДЕМО Версия

Можете да се уверите във възможностите, които предлага Comsec Service, като разгледате демонстрационната версия.

Онлайн ДЕМО версия

За достъп като сервизен техник влезте в системата с:

  • Потребител : test
  • Парола : test
  • Потребител: test2
  • Парола: test2

За достъп като управител/администратор влезте в системата с:

  • Потребител : admin
  • Парола : demo

За достъп като Сервизен координатор влезте в системата с:

  • Потребител : manager
  • Парола : demo

#
#

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони