Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

След публикуване на един нов сайт е необходимо той да бъде откриваем от търсещите машини като Google, Yahoo, Bing и други и то да бъде изведен в челните резултати при търсене. Повечето хора преглеждат изведените от търсенето резултати в първите 3-4 до 10 страници.

Ако Вашият сайт не попадне в тези няколко страници намалява рязко шансът да бъде видян от поребителите, а това рязко се отразява на приходите Ви. Оптимизацията за търсещи машини - SEO е механизмът, който извежда Вашият сайт в челните позиции на търсачките. Това не е еднократен процес ! SEO е продължителен процес, нуждаещ се от много проучване, маркетингова стратегия и време.

SEO процес на КОМСЕК ЕООД

Както се вижда от схемата - процесът на оптимизация е постоянен, а не за определено време. Ако днес една ключова дума извежда сайта Ви на 1-ва позиция, то утре може вече да не е така.

Дългогодишният ни опит се е доказал в много от сайтовете, изработени и оптимизирани от КОМСЕК ЕООД. Успешната оптимизация зависи от платформата, на която е разработен сайта, динамиката и количеството на информацията в него, заинтересоваността на пазара от предлаганата стока или услуга и не на последно място уникалността на публикуваното съдържание.

За цена на SEO услугите може да се говори само като месечна такса, поради нейния непрекъснат процес и варира от 50 до 200 лв./месец в зависимост от конкретния сайт.

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони