Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

Уеб дизайнУеб дизайнът е една от най-важните страни, на които трябва да се обърне внимание при изработката на един уеб сайт. Дизайнът на един сайт е съвкупност от добре изглеждащ графичен дизайн, запленяваща начална страница, организиране на менюта и линкове за да бъдат интуитивно достъпни за посетителите.

Един добър дизайн би се запомнил от посетителя, а лесното навигиране води до повече прекарано време в сайта, повече информация, предоставена на посетителите и съответно по-добро представяне на Вашия бизнес.

Използването на различни технологии в разработката на дозайна могат да бъдат много полезни за неговата визия и функционалност, но нека не забравяме, че границата между красивото и кича и тънка. Използаването на Flash би могло да направи сайта красив и привлекателен, но в същото време рискувате да не се заредят Flash елементите и сайта да остане без навигация например. Изпозването на JavaScript също има своите особености - различните браузъри интерпретират кода по различен начин, поради което може да се получат нежелани ефекти за посетителите, използващи Internet Expolrer, Firefox и Chrome например.

Ние в КОМСЕК ЕООД сме запознати с всички тези технологии и техните предимства и недостатъци, като се стремим да предложим на своите клиенти уникален дизайн с балансирано използване на различни технологии, интуитивно навигиране и не на последно място - бързо зареждане на сайта в браузъра на клиента.

Изработените от нас сайтове и онлайн магазини се отличават с изключително изчистен дизайн и навигационна система, даваща на посетителите достъп до цялото съдържание с минимален брой щракания с мишката.

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони