Софтуер за сервизи

comsecpcservice16 150x150Comsec Service е уеб базиран електронен регистър на рекламации и сервизни поръчки за всякакъв вид техника

Плъгин Шаблони

Шаблони за Comsec PC ServiceПлъгин Шаблони за Comsec PC Service - създаване, редактиране и ползване на документи по Ваш дизайн

Плъгин Статистика

cpspluginstat 150x150Плъгин Статистика за Comsec PC Service, показващ графична статистика за дейността на сервиза

Плъгин Клиенти

clientsРедактиране на данните на клиентите на Comsec PC Service

Уеб маркетингПреди да започнете някакъв бизнес Вие проучвате пазара за нуждата от предлаганите услуги и стоки, за цените на конкуренцията, за нагласата на клиентите и за куп други неща за да имате сигурност във възвръщаемостта на вложените средства и време.

Уеб маркетинга се занимава с проучване на пазара и конкурентите, както и разработване на механизми за привличане на посетители и клиенти към Вашия сайт.

Правилното планиране на рекламни кампании, проследяване на клиентските нагласи и мнения, събирането на данни за навиците на посетителите и клиентите са основа за разработката на печеливша бизнес стратегия.

Съществуват много доказани механизми за реклама, но прилагането им в правилното време и по правилният начин са тънкостта на успеха, който можете а постигнете като клиенти на КОМСЕК ЕООД.

Работно време

Понеделник
08:30 - 17:30
Вторник
08:30 - 17:30
Сряда
08:30 - 17:30
Четвъртък
08:30 - 17:30
Петък
08:30 - 17:30
Събота
Почивен ден
Неделя
Почивен ден

Бюлетин

QR връзка

QR-Code на страницата за отваряне с мобилни телефони